top of page
Search
  • Ana-Maria Calita

Frustrare de luni (part 3)


Un om foarte important pentru mine mi-a spus aşa: “Anul Nou vine cu Fun” ! La mine a venit cu multe întrebări, cu lucruri pe care nu le înţeleg.

Se pare că în 2017, să fii femeie e încă o chestiune de” stai în banca ta”! Şi nu, nu e adevărat că oamenii cred că şi femeile pot reuşi, sunt plini de invidie, de răutate gratuită pe care nu o pot înţelege.

Lucrurile sunt foarte clare, când efectiv nu suporţi să vezi o femeie care poate ridica 10 kg, spui că materialul era prea uşor, dacă vezi un bărbat făcând acelaşi lucru, primeşte medalie de aur.

Nu vreau să mai vorbim despre excepţii, vorbim de masă, de cei mai mulţi care cred şi îşi exprimă părerea. Un alt lucru greu de înţeles, dacă nu ţi-am cerut-o, de ce o arunci? Nu poţi să rezişti tentaţiei de a scuipa venin?

Folosiţi cuvinte al căror înţeles nu îl cunoaşteţi doar pentru a vă exprima furia nebună împotriva a orice. De ce nu poţi să zâmbeşti şi să admiri, să spui un lucru frumos, să faci un om să se simtă special. Când a fost ultima dată când ai spus: “ Eşti minunat, omule! “, când ai mângâiat sufletul cuiva ultima dată?

E greu, nu? E al naiba de greu să poţi să faci ceva pentru altcineva, cum să dăruieşti când poţi ţine pentru tine. Strânge tot mai mult, că ştiţi adevărul cu toţii... mergem în aceeaşi direcţie, doar drumul diferă, uneori doar poteci...

Ne împiedicăm mult prea des de spuma amărăciunii, injectăm pe oricine ne stă în cale cu cea mai tare otrava, lovim cât mai jos pentru ne simţi deasupra, iar rezultatul va fi întotdeauna acelaşi, oameni buni. Vei primi ceea ce vei dărui.

Aş vrea doar atât, să nu mai ai o părere despre orice, să ai doar când trebuie sau ţi se cere, să nu mai fugi ca un laş când trebuie să lupţi pentru ceva, când trebuie să spui adevărul, să respecţi şi mai presus de toate, să dăruieşti, omule... femeie sau bărbat, eşti mai întâi de toate OM!

Aceasta este o frustrare şi trebuie tratată ca atare!


234 views0 comments

Recent Posts

See All

Gânduri

bottom of page